Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2002
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Constar - polaczenie swiatowej techniki z polska tradycja
(
Cieplak L.
), s. 28-29
artykuł:
Dodatki do zywnosci - wymiana doswiadczen
(
Plamowska M.
), s. 31-32
artykuł:
Procedury opiniowania obiektow produkujacych zywnosc pochodzenia zwierzecego
(
Rawicz-Grotowski A.
), s. 35
artykuł:
Biologiczna stabilizacja zywnosci
(
Klewicka E.
), s. 42-43
artykuł:
Muzeum Gospodarki Miesnej wczoraj w Sielinku, jutro organizacyjnie zmienione - w Szreniawie
(
Pezacki W.
), s. 48
artykuł:
System niewykrywania, czyli o... krowim kolczyku i zlym posredniku
(
Jasiorowski H.
), s. 52-53
artykuł:
FMC FoodTech - dostawa z jednego zrodla: napelnianie - zamykanie - sterylizacja
(
Zielinska J.
), s. 54-55
artykuł:
Zrodla zanieczyszczen mikrobiologicznych miesa
(
Rygala A.
), s. 56-57
artykuł:
Niezawodne krajalnice
(
Jankowski A.
), s. 63
artykuł:
Czyzby nowy horror zywnosciowy?
, s. 64-65
artykuł:
Wprowadzanie systemu HACCP do praktyki produkcyjnej w przemysle miesnym. Czesc II
(
Wojciechowski A.
), s. 67-69
artykuł:
Terminy gonia
(
Niklewicz K.
), s. 77
artykuł:
Przemysl miesny w Polsce w okresie integracji z Unia Europejska
(
Rawicz-Grotowski A.
), s. 87-91
artykuł:
Bierz SAPARD!
(
Naszkowska K.
), s. 92-93
artykuł:
SAPARD - Program operacyjny
, s. 94-101
artykuł:
Glowne cele sektora przemyslu miesnego w drodze do Unii Europejskiej
(
Rawicz-Grotowski A.
), s. 102-103
artykuł:
Korzysci i wyzwania polskiego sektora rolno-zywnosciowego. Przystosowanie do warunkow Unii Europejskiej
(
Krzyzanowska Z.
), s. 104-105
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.