Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2001
Tom
49
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Branzowa narada prezesow
(
Ratajczak J.
), s. 2
artykuł:
Hydrokoloidy - coraz bogatsza oferta, coraz trudniejszy wybor
(
Lazarowicz A.
), s. 4-5
artykuł:
Kajzerka - buleczka z piecioma nacieciami
(
Piesiewicz H.
,
Piesiewicz J.
), s. 6-8
artykuł:
Po transformacji
(
Piekarz J.
), s. 12-13
artykuł:
Milinki - ulubiony przysmak Bulgarow
(
Piekarz J.
), s. 13
artykuł:
Certyfikaty PIP dla polskich piekarzy
(
Gubala W.
), s. 14
artykuł:
Wyposazenie dla piekarni - wszystko pod jednym dachem
(
Kania-Lentes P.
), s. 16-17
artykuł:
Szczycimy sie doskonala organizacja pracy
(
Kania-Lentes P.
), s. 18
artykuł:
Odpowiedzia jest wysoka jakosc
, s. 20-21
artykuł:
Jak rozwiazac problem zmywania?
, s. 22-23
artykuł:
Na marginesie targow Interpiek 2001
(
Gubala W.
), s. 26-28
artykuł:
Baltpiek
(
Jarosz K.
,
Kania-Lentes P.
,
Ogorkiewicz I.
), s. 30-32
artykuł:
Zamienniki funkcjonalne i skladniki strukturotworcze w technologiach przemyslu cukierniczego
(
Gasparska R.
), s. 38-39
artykuł:
Trudniejszy dostep do rosyjskiego rynku slodyczy
(
Lazarowicz A.
), s. 40-41
artykuł:
Bydgoski Interpiek postawil na mlode talenty piekarskie
(
Jarosz K.
), s. 54
artykuł:
Trening czyni mistrza...?
(
Dlugokecka E.
,
Leman H.
), s. 55
artykuł:
Nowy wiek, nowy sezon, nowe pomysly
(
Polak E.
), s. 58-60
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.