Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność, Żywienie a Zdrowie
Rocznik
1996
Tom
05
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Wprowadzenie do kolejnych publikowanych projektow aktow prawnych dotyczacych jakosci zdrowotnej zywnosci, zywienia i zapobiegania chorobom na tle wadliwego zywienia
(
Szponar L.
,
Rucinska E.
,
Turlejska H.
), s. 5-7
artykuł:
Rozporzadzenie Rady Ministrow z dnia w sprawie ogolnych zasad wewnetrznej kontroli jakosci zdrowotnej srodkow spozywczych i uzywek oraz przestrzegania higieny w zakladach produkujacych i wprowadzajacych je do obrotu
, s. 8-12
artykuł:
Rozporzadzenie Rady Ministrow z dnia zmieniajace rozporzadzenie w sprawie zasad postepowania ze srodkami spozywczymi i uzywkami o niewlasciwej jakosci zdrowotnej
, s. 12-15
artykuł:
Rozporzadzenie Ministra Zdrowia i Opieki Spolecznej z dnia w sprawie zezwolen na produkcje i wprowadzanie do obrotu dietetycznych srodkow spozywczych oraz substancji nie stosowanych dotychczas jako srodki spozywcze, a takze na wprowadzanie do obrotu srodkow spozywczych nie odpowiadajacych obowiazujacym w Polsce warunkom zdrowotnym
, s. 16-23
artykuł:
Nowe zasady wprowadzania do obrotu w Stanach Zjednoczonych suplementow diety
(
Szponar L.
,
Mojska H.
), s. 24-29
artykuł:
Co to jest jakosc zdrowotna zywnosci ?
(
Traczyk I.
,
Okolska G.
), s. 30-36
artykuł:
Perspektywy zastosowania PCR do analizy mikrobiologicznej zywnosci
(
Lekowska-Kochaniak A.
), s. 37-42
artykuł:
Zagrozenia zdrowia zwiazane z niedoborem jodu i zapobieganie im na drodze zywieniowej
(
Stos K.
,
Respondek W.
), s. 43-48
artykuł:
Stosowanie bialek sojowych do produktow spozywczych ze szczegolnym uwzglednieniem aspektow prawnych w obrebie Unii Europejskiej
(
Rutkowska U.
,
Gielecinska I.
), s. 49-53
artykuł:
Mikrobiologia zywnosci - kurs zorganizowany przez University of Surrey w Wielkiej Brytanii w dniach 16.07 - 5.08.1995 r.
(
Lekowska-Kochaniak A.
), s. 54-56
artykuł:
Sprawozdanie z I Ogolnokrajowej Konferencji Mlodych Pracownikow Nauki Zywnosc, Zywienie a Zdrowie 28-30.XI.1995
(
Jarosz M.
,
Respondek W.
,
Rychlik E.
), s. 57-67
artykuł:
Sprawozdanie z wyjazdu do Finlandii w dniach 9-14 maja 1995 roku
(
Rutkowska U.
,
Respondek W.
), s. 68-70
artykuł:
Dzialalnosc naukowa profesora Henryka Rafalskiego
, s. 71-78
artykuł:
Mleko krowie, cukrzyca, a zywienie niemowlat - krotki przeglad krytyczny
(
Sheard N. F.
), s. 79-83
artykuł:
Community Nutrition - szkolenie w Karolinska Institutet, Huddinge, Szwecja
(
Ciok J.
,
Morawska M.
,
Gilis-Januszewska A.
), s. 84-86
artykuł:
Projekt CINDI - miedzynarodowy system prewencji przewleklych chorob niezakaznych
(
Ciok J.
), s. 87-91
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.