Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2007
Tom
59
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Podstawowe koncepcje strategii przedsiebiorstwa
(
Winiarski M.
), s. 4-6
artykuł:
Wartosc uzysku elementow detalicznych i kulinarnych w porownaniu z miesem drobnym tusz jalowek
(
Wajda S.
), s. 8-10
artykuł:
Barwa miesa
(
Kolczak T.
), s. 12-16
artykuł:
Substancje dodatkowe stosowane w przetworstwie miesa. Czesc II
(
Szymanski P.
), s. 18-21
artykuł:
Z kwiatem w herbie
(
Bielski M.
), s. 22
artykuł:
Wlosnica ciagle grozna
(
Rak L.
), s. 24-26
artykuł:
U Majerowiczow po pieciu latach...
(
Lekawski K.
,
Witek M.
), s. 28-29
artykuł:
750-lecie Wielkopolskiego Cechu Rzeznikow-Wedliniarzy
(
lek
), s. 36
artykuł:
Swieto Swini
(
mw
), s. 37
artykuł:
Pakowanie wedlin i przetworow miesnych. Paryz - seminarium miesne
, s. 38
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.