Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1992
Tom
44
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Rozwoj produkcji i eksportu polskiej szynki konserwowej
(
Wesolowski E.
), s. 7-11
artykuł:
Zamienniki tluszczu w przetworstwie miesa
(
Tyszkiewicz I.
), s. 12-14
artykuł:
Wspolzaleznosc zmian wlasciwosci elektrycznych i jakosci chlodzonych kurczat
(
Krala L.
), s. 16-18
artykuł:
Optymalne wykorzystanie surowca w zakladach miesnych
(
Buczkowski J.
), s. 20-23
artykuł:
Proba zastosowania pradu elektrycznego w procesie peklowania miesa
(
Cierach M.
,
Zywica R.
), s. 24-26
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.