Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2008
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
GMO - emocje i argumenty
(
Czarnecka B.
), s. 12-14
artykuł:
CSB-System troszczy sie o bezpieczenstwo konsumenta i producenta
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
), s. 18-19
artykuł:
Nowosci w grupie preparatow przyprawowych, aromatow i substancji funkcjonalnych dodawanych do zywnosci. Zgodnie z wymaganiami konsumentow
, s. 20
artykuł:
Produkcja smarownej watrobianki o obnizonej zawartosci tluszczu. Wyrob niskoenergetyczny o tradycyjnym smaku
, s. 32
artykuł:
Wedzonki i kielbasy surowe z Serbii. Ocena jakosci produktow wytworzonych metodami tradycyjnymi
, s. 36-38
artykuł:
Nowa szybko rolowana brama firmy
, s. 44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.