Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2000
Tom
52
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Rozwoj procesow integracyjnych producentow zywca wieprzowego z zakladami przetworczymi
(
Mroczek R.
), s. 18-23
artykuł:
Systemy informacji rynkowej wieprzowiny i wolowiny spelniajace wymagania prawne Unii Europejskiej
(
Wajda S.
), s. 24-26
artykuł:
Odznaczenia dla dzialaczy SITSpoz.
, s. 27
artykuł:
Harmonizacja prawa zywnosciowego. Czesc II
(
Tyszkiewicz S.
), s. 28
artykuł:
Technologiczne uwarunkowania produkcji fermentowanych kielbas surowych. Czesc I
(
Pyrcz J.
), s. 34
artykuł:
Wprowadzanie systemu HACCP
(
Jablonski Z.
), s. 42
artykuł:
Konkurencja i wspoldzialanie w kanalach dystrybucji artykulow zywnosciowych
(
Misiag F.
), s. 50
artykuł:
Wyniki badan wartosci rzeznej i jakosci miesa tusz tucznikow
(
Strzelecki J.
,
Lisiak D.
,
Grzeskowiak E.
,
Borzuta K.
), s. 62
artykuł:
Diagnozowanie odchylen jakosciowych miesa
(
Pospiech E.
), s. 68-71
artykuł:
Gospodarka odpadami w zakladach miesnych w swietle unormowan prawnych. Czesc II
(
Kubicki M.
), s. 72-76
artykuł:
OLEWNIK - firma rodzinna na Mazowszu
, s. 86-87
artykuł:
Gocylowie z Myszkowa
(
Kladz F.
), s. 88
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.