Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2006
Tom
07
Numer
1[132]
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1[132]
artykuł:
The effect of hydration of a protein preparation on the state of water in fine forcemeat sausages
(
Baranowska H. M.
,
Piotrowska E.
,
Dolata W.
)
artykuł:
Propyl gallate-beta-cyclodextrin complexes. Spectroscopic and thermodynamic studies
(
Gornas P.
,
Dwiecki K.
,
Nogala-Kalucka M.
,
Polewski K.
)
artykuł:
Drying kinetics and drying shrinkage of garlic subjected to vacuum-microwave dehydration
(
Figiel A.
)
artykuł:
The effect of freezing conditions of leek storage on the level of thawing effluent
(
Pukszta T.
,
Palich P.
)
artykuł:
Predictive food rheology. Factors shaping rheological properties of block cured meat products
(
Tyszkiewicz S.
,
Olkiewicz M.
,
Wawrzyniewicz M.
,
Borys A.
,
Moch P.
)
artykuł:
Application of the NMR technique for the analysis of the water state in pickled and plasticized muscles of large slaughter animals
(
Baranowska H. M.
,
Gajewska-Szczerbal H.
,
Kucharski M.
)
artykuł:
Effects of air parameters on changes in temperature inside roasted cocoa beans
(
Krysiak W.
,
Motyl-Patelska L.
)
artykuł:
Experimental characteristics of freezing of apple-pear puree with sweetening substances addition
(
Kozlowicz K.
,
Kluza F.
)
artykuł:
The effect of roasting on the texture of walnuts
(
Kita A.
,
Figiel A.
)
artykuł:
Verification of potential theory of adsorption in determining food sorption isotherms
(
Ocieczek A.
)
artykuł:
Presence of aquaporins in desiccation process in pea seeds
(
Plenzler G.
)
artykuł:
A fractal scaling law for seed hydration kinetics
(
Miedziejko E. M.
)
artykuł:
Effect of replacement of meat by the CC400 protein preparation and fat - by wheat fibre on rheological properties of meat fillings
(
Rezler R.
,
Baranowska H. M.
,
Poliszko S.
,
Dolata W.
,
Piotrowska E.
)
artykuł:
The influence of water content on swelling ability of the crumb of frozen yeast cakes
(
Skotnicka M.
,
Palich P.
)
artykuł:
Competitiveness of selected fibre preparations in water binding on the example of fine comminuted products
(
Makal H.
,
Olkiewicz M.
)
artykuł:
Water vapour transmission properties of wheat starch-sorbitol film
(
Napierala D. M.
,
Nowotarska A.
)
artykuł:
The role of structure-forming preparations [Provico and Apropork] affecting rheological properties of finely ground sausage fillings
(
Rezler R.
,
Piotrowska E.
,
Dolata W.
)
artykuł:
Effect of aeration mode and storage on selected physical properties of agar based confectionery filling with chocolate coating
(
Sitkiewicz I.
,
Palacha Z.
)
artykuł:
Effects of convective roasting conditions on microbial safety of cocoa beans
(
Stobinska H.
,
Krysiak W.
,
Nebesny E.
,
Kozanecka E.
)
artykuł:
Characteristics of water state in some chosen types of honey found in Poland
(
Bakier S.
)
artykuł:
Spectral properties of propyl gallate in organic solvents and in heterogeneous environment
(
Dwiecki K.
,
Gornas P.
,
Nogala-Kalucka M.
,
Polewski K.
)
artykuł:
Physical changes of vegetables during freezing by conventional and impingement methods
(
Goral D.
,
Kluza F.
)
artykuł:
Wlasciwosci przeciwutleniajace wyciagow otrzymywanych z goryczkowych odmian chmielu
(
Jamroz J.
,
Mazurek A.
,
Gora M.
,
Kargul K.
), s. 81-85
artykuł:
Wplyw czasu przechowywania na wlasciwosci reologiczne bulw ziemniaka
(
Kolowca J.
,
Krzysztofik B.
,
Nawara P.
), s. 99-104
artykuł:
Wplyw aglomeracji w mechanicznie generowanym zlozu fluidalnym na sklad granulometryczny wybranych proszkow spozywczych
(
Poszytek K.
,
Domian E.
,
Lenart A.
), s. 179-190
artykuł:
Wplyw budowy zadrzewienia srodpolnego na ksztaltowanie sie pokrywy snieznej
(
Wegorek T.
,
Rybicki R.
), s. 265-273
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.