Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2001
Tom
49
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Znakowanie pieczywa i wyrobow ciastkarskich. Cz.II. Informacje dodatkowe na opakowaniach
(
Szafulera W.
), s. 2-6
artykuł:
Wplyw wybranych dodatkow technologicznych na cechy ciasta i jakosc chleba pszenno-jeczmiennego
(
Kawka A.
,
Nyk Z.
), s. 8-11
artykuł:
Nowoczesne metody fermentacji w piekarstwie
(
Wlodarczyk M.
), s. 14
artykuł:
Aktualne problemy w przemysle piekarsko-ciastkarskim
(
Gubala W.
), s. 16-17
artykuł:
W strone Unii
, s. 18-19
artykuł:
Aktualne problemy w krajowym przetworstwie zboz
(
Jurga R.
), s. 20-21
artykuł:
Oznaczanie liczby opadania i ochratoksyny A
(
Poplawska U.
), s. 22
artykuł:
Nowoczesny Mamut
(
Perzynski M.
), s. 26-27
artykuł:
Piekarze i cukiernicy z krainy w kratke
(
Lazarowicz A.
), s. 28-30
artykuł:
HERT nie boi sie konkurencji
, s. 34-35
artykuł:
Miazga sezamowa
(
Gasparska R.
), s. 36
artykuł:
Dwa nowe patenty
, s. 38
artykuł:
Cukier - produkt lepszy niz opinia o nim
(
Lazarowicz A.
), s. 40
artykuł:
Towary impulsowe wymagaja nowych strategii sprzedazy
(
Lazarowicz A.
), s. 42-43
artykuł:
Tluszcze roslinne w wyrobach cukierniczych
, s. 54
artykuł:
Ciasta do kawy i herbaty
(
Kania-Lentes P.
), s. 56-57
artykuł:
Wielkopolskie Swieto Chleba
(
Nowak-Latawiec A.
), s. 58
artykuł:
Czestowano pieczywem i zbierano datki dla powodzian
(
Uszpalewicz U.
), s. 60
artykuł:
Biesiada Piekarzy i Cukiernikow
, s. 62
artykuł:
Wysoko mierza
(
Bielecki J. A.
), s. 68-69
artykuł:
Taropak 2001
(
Lazarowicz A.
), s. 70
artykuł:
Leasing - nowe zasady od 1 pazdziernika 2001 r.
(
Paprocki J.
), s. 82-84
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.