Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Ziemniak Polski
Rocznik
1993
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Ziemniak na przetworstwo spozywcze
(
Pietkiewicz J.
), s. 1-3
artykuł:
Przetwory spozywcze z ziemniaka
(
Zgorska K.
), s. 3-8
artykuł:
Surowiec do produkcji frytek i czipsow
(
Frydecka-Mazurczyk A.
,
Zgorska K.
), s. 8-13
artykuł:
Przydatnosc odmian krajowych i zagraniczych do produkcji frytek i czipsow
(
Zgorska J.
,
Frydecka-Mazurczyk A.
), s. 13-17
artykuł:
Jak uzyskac optymalna wielkosc bulw do przetworstwa na frytki i czipsy
(
Gruczek T.
), s. 17-27
artykuł:
Zbior i przechowywanie ziemniakow przeznaczonych na frytki i czipsy
(
Czerka Z.
,
Gruczek T.
), s. 27-35
artykuł:
Nasiennictwo i dostepnosc odmian przydatnych do przetworstwa na frytki i czipsy
(
Turska E.
), s. 35-42
artykuł:
Malo popularne w Polsce sposoby spozywania ziemniakow
(
Zgorska K.
,
Frydecka-Mazurczyk A.
), s. 42-43
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.