Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
1995
Tom
30
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Nowoczesne technologie przechowywania warzyw i owocow
(
Mikucki K.
,
Zemajtys S.
), s. 18-21
artykuł:
Wlasciwosci cieplne zamrozonych surowych ciast. Czesc 1. Wlasciwa przewodnosc cieplna
(
Jankowski T.
), s. 21-24
artykuł:
Mikrofalowe rozmrazanie miesa na tle metod konwencjonalnych
(
Surowka K.
), s. 25-28
artykuł:
XXVII Dni Chlodnictwa
(
Krzyzaniak G.
), s. 28-33
artykuł:
Transport zywnosci na srednie i dalekie odleglosci
(
Krzyzaniak G.
), s. 34
artykuł:
Dzialalnosc naukowo-badawcza Centralnego Laboratorium Chlodnictwa w 1994 r.
(
Jedrzejewska J.
), s. 34-35
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.