Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1994
Tom
46
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Zaleznosc pomiedzy skladem tkankowym a wartoscia handlowa tusz wieprzowych
(
Borzuta K.
,
Dimke W.
,
Wajda S.
), s. 8-9
artykuł:
Gospodarnosc i adaptacyjnosc przedsiebiorstw przemyslu miesnego Czesc I
(
Pasternak K.
), s. 10-12
artykuł:
Czy warto dolaczyc do Unii Europejskiej
(
Tyszkiewicz-Staniszewska Z.
), s. 13-14
artykuł:
Analiza energetyczna stopniowego i tradycyjnego ogrzewania konserw
(
Wojciechowski J.
,
Danyluk B.
,
Piatkowski R.
), s. 15-17
artykuł:
Nowy wyrob z miesa nutriowego przypominajacy szynke wolowa
(
Lesiow T.
,
Skrabka-Blotnicka T.
), s. 26-27
artykuł:
Dezodoryzacja odorow z Zakladow Miesnych
(
Sutarzewicz D.
,
Orzeszko G.
), s. 27-29
artykuł:
Tunele zamrazalnicze firmy HEINEN
(
Krzyzaniak G.
), s. 30
artykuł:
Czy zalatwimy identyfikacje producenta sprzedawanych wedlin ?
(
Szepietowska T.
), s. 31
artykuł:
Sztuka sprzedawania miesa i wedlin
(
Witek M.
), s. 32-33
artykuł:
Wdrazanie nowych wyrobow miesnych
(
Zawadzka E.
), s. 34-36
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.