Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1978
Tom
04
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Optimalization of whey medium composition for biosynthesis of vitamin B12 by propionibacteria
(
Bielecka M.
,
Czarnocka-Roczniakowa B.
,
Gradzinska A.
)
artykuł:
A new growth agent for propionic bacteria
(
Pedziwilk F.
,
Waliszewski K.
,
Skupin J.
)
artykuł:
Surveys on the occurrence of Clostridium botulinum in fresh Baltic herrings
(
Zaleski S.
,
Daczkowska E.
,
Fik A.
,
Jozwiak A.
)
artykuł:
Effects of Baltic fishes freshness on thermal resistance of bacterial spores. II. Effect of ice cod freshness upon heat resistance of putrefactive anaerobe P.A. 3679 spores suspended in the raw and pre-cooked fish mince
(
Zaleski S.
,
Ceronik E.
,
Sobolewska-Ceronik K.
,
Penno J.
,
Starczyk L.
)
artykuł:
Occurrence of enterotoxigenic staphylococci, especially producers of enterotoxins D and E among strains isolated from food
(
Windyga B.
)
artykuł:
Effects of Baltic fishes freshness on thermal resistance of bacterial spores. I. Thermal reduction of Bacillus subtilis spores suspended in heat denaturated extracts from meat of herring and cod of different freshness
(
Zaleski S.
,
Sobolewska-Ceronik K.
,
Ceronik E.
,
Daczkowska E.
,
Mazur E.
,
Boguslaw T.
,
Zerek W.
)
artykuł:
Physiological activity of Streptococcus diacetilactis and Lactobacillus casei strains in a continuous culture system
(
Oberman H.
,
Libudzisz Z.
)
artykuł:
Influence of sodium chloride upon heat resistance of Bacillus stearothermophilus F.S. NCA 1518 spores in fish muscle homogenates
(
Sobolewska-Ceronik K.
)
artykuł:
Influence of UV-rays and nitrosoguanidine on the proteolytic activity of Lactobacillus casei
(
Piatkiewicz A.
,
Oberman H.
)
artykuł:
Evaluation of Lactobacillus casei for preparing frozen concentrated starter cultures
(
Jakubowska J.
,
Piatkiewicz A.
,
Libudzisz Z.
)
artykuł:
The effect of some contaminants occurring in food on the growth of Aspergillus flavus and the production aflatoxins
(
Burzynska H.
,
Maciejska K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.