Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Rocznik
2012
Tom
67
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Przydatność wybranej matrycy tłuszczowej jako wewnętrznego materiału odniesienia w badaniach zawartości fazy stałej za pomocą NMR
(
Jerzewska M.
,
Ropelewska M.
,
Ptasznik S.
)
artykuł:
Prewencja chorób sercowo-naczyniowych u dzieci i młodzieży
(
Borkowska T.
)
artykuł:
Węgiel aktywny jako adsorbent w procesie rafinacji olejów roślinnych
(
Platek T.
)
artykuł:
Porównanie spektrofotometrycznych metod oznaczania barwy olejów roślinnych
(
Ropelewska M.
,
Kalinowski A.
)
artykuł:
Porównanie właściwości mieszaniny oleju rzepakowego z wysokooleinowym olejem słonecznikowym podczas smażenia
(
Pluciennik E.
,
Kita A.
)
artykuł:
Wpływ lokalizacji tłuszczu w tuszy wieprzowej na jego właściwości fizykochemiczne
(
Krupska A.
,
Olkiewicz M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.