Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2013
Tom
46
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Ocena wiedzy żywieniowej osób z cukrzycą typu 2 w świetle zaleceń dietetycznych
(
Bronkowska M.
,
Zatonska K.
,
Orzel D.
,
Biernat J.
)
artykuł:
Wpływ skrobi opornej RS4 w dietach o zróżnicowanej zawartości białka na absorpcję pozorną wapnia u szczurów Wistar
(
Orzel D.
,
Bronkowska M.
,
Styczynska M.
,
Gryszkin A.
,
Biernat J.
)
artykuł:
Występowanie oraz wpływ kwasu foliowego na organizm ludzki
(
Sikorska-Zimny K.
)
artykuł:
Wpływ skrobi opornej RS4 w dietach o zróżnicowanej zawartości białka na absorpcję pozorną magnezu u szczurów Wistar
(
Orzel D.
,
Bronkowska M.
,
Styczynska M.
,
Gryszkin A.
,
Biernat J.
)
artykuł:
Częstotliwość występowania chorób alergicznych wśród studentów
(
Filipiak-Florkiewicz A.
,
Ponikwia M.
,
Topolska K.
,
Florkiewicz A.
,
Cieslik E.
)
artykuł:
Wpływ obróbki kulinarnej na zawartość witaminy C w pędach szparaga lekarskiego (Asparagus officinalis L.)
(
Siembida A.
,
Cieslik E.
,
Surma M.
,
Duda L.
)
artykuł:
Gynostemma penthapyllum - chińska herbata
(
Karmanska A.
)
artykuł:
Zawartość związków fenolowych w ekstraktach z próbek materiału roślinnego
(
Pieszko C.
,
Zaremba A.
)
artykuł:
Analiza zawartości kofeiny w naparach kakao z wykorzystaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej
(
Bilek M.
,
Stawarczyk K.
,
Stepien A.
)
artykuł:
Analiza wybranych parametrów jakościowych i zdrowotnych win wytrawnych
(
Bilek M.
,
Stawarczyk M.
,
Stepien A.
,
Pieniazek M.
)
artykuł:
Ocena ryzyka narażenia zdrowia konsumentów na pozostałości środków ochrony roślin w malinach
(
Matyaszek A.
,
Szpyrka E.
,
Podbielska M.
,
Slowik-Borowiec M.
,
Kurdziel A.
,
Rupar J.
)
artykuł:
Preferencje i częstotliwość spożycia potraw z suchych nasion roślin strączkowych wśród wybranej grupy młodzieży
(
Malczyk E.
,
Kosmaty I.
)
artykuł:
Analiza fitochemiczna i właściwości przeciwutleniające soku z nagietka lekarskiego (Calendula officinalis L.)
(
Telesinski A.
,
Wieteska A.
,
Onyszko M.
,
Okinska M.
,
Niedzwiecki E.
)
artykuł:
Ocena wybranych produktów śledziowych jako źródła niacyny w diecie
(
Majewski M.
,
Lebiedzinska A.
)
artykuł:
Badania właściwości kwasowo-zasadowych galanginy
(
Mielczarek C.
,
Kusztal D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.