Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2015
Tom
69
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Bakteryjne preparaty enzymatyczne w technologii żywności. Cz.1. Otrzymywanie enzymów
(
Stasiak-Rozanska L.
,
Blazejak S.
,
Dworska A.
,
Gientka I.
)
artykuł:
Znaczenie "quorum sensing" w tworzeniu biofilmów bakteryjnych
(
Krolasik J.
,
Szosland-Faltyn A.
)
artykuł:
Żywność minimalnie przetworzona o przedłużonej trwałości. Zagrożenia mikrobiologiczne
(
Daczkowska-Kozon E. G.
,
Dlubala A.
)
artykuł:
Bezpieczeństwo produkcji żywności wobec zagrożeń mikrobiologicznych. Listeria, Salmonella, Legionella, E. coli, Clostridium botulinum
artykuł:
"Cronobacter sakazakii" w żywności - metody wykrywania
(
Nowak A.
,
Oltuszak-Walczak E.
)
artykuł:
Chromatografia gazowa w wykrywaniu zafałszowań żywności
(
Stoj A.
,
Pytka M.
,
Wlazly A.
,
Sosnowska B.
)
artykuł:
Bezpieczeństwo i skuteczność w czyszczeniu i dezynfekcji
artykuł:
Aparatura badawczo-pomiarowa w nowoczesnym laboratorium
(
Kolbuszewski M.
)
artykuł:
Analiza białek i aminokwasów w środkach spożywczych i suplementach diety
(
Dudkiewicz M.
,
Berlowska J.
,
Kregiel D.
)
artykuł:
Dezynfekcja i substancje aktywne. Mycie w systemie CIP
(
Przepiora-Stepuk J.
,
Mierzejewska S.
)
artykuł:
Bezpieczeństwo żywności w Polsce w okresie członkowstwa w Unii Europejskiej
(
Wierzejska R.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.