Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Piekarstwo. Specjalistyczne Czasopismo dla Piekarzy
Rocznik
2012
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Norweskie pieczenie chleba
(
Karud W.
)
artykuł:
Miesiałki piekarnicze
(
Ejsmont P.
)
artykuł:
Składniki funkcjonalne w diecie człowieka
(
Juszczak L.
)
artykuł:
Informacja zwrotna jako narzędzie pracy menadżera
(
Frackowiak M.
)
artykuł:
Wartość przemiałowa i technologiczna pszenicy
(
Wrona P.
,
Krzysztofik B.
)
artykuł:
GS-owski tradycyjny chleb smakuje najlepiej
(
Nowak B.
)
artykuł:
Automatyczne linie do formowania drobnego pieczywa
(
Marczak A.
)
artykuł:
Kontrola procesu produkcji oraz ocena jakości pieczywa
(
Kot M.
)
artykuł:
Tekstura pieczywa - cz.II
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Kilka słów o żółtych serach...
(
Borzych-Manczak D.
)
artykuł:
Pieczywo pszenne z dodatkiem błonnika wypieczone technologią odroczonego wypieku
(
Borczak B.
,
Sikora E.
,
Kapusta-Duch J.
,
Sikora M.
)
artykuł:
Odroczony wypiek
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Produkty przerobu owsa
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Wojskowe zasady w piekarskim biznesie
(
Frackowiak M.
)
artykuł:
W Rokosowie miało miejsce VIII spotkanie piekarzy
(
Wrobel J.
)
artykuł:
Silosy do mąki
(
Mizerski Z.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.