Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1985
Tom
33
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Minęło stulecie działalności Związku Piekarzy Szwajcarskich
artykuł:
Podział odpowiedzialności
(
Kownacki J.
)
artykuł:
Tort urodzinowy dla Poznania
(
Martynowski K.
)
artykuł:
Kierunki w konstruowaniu nowych pieców piekarskich
artykuł:
Zbyt drogie ziarno kakaowe
artykuł:
Krajowe substancje żelujące w produkcji wyrobów cukierniczych
(
Marek B.
)
artykuł:
Optymalna wielkość piekarni wiejskiej. Część IV. Organizacja transportu pieczywa
(
Kowalczyk C.
,
Ratajczak P.
)
artykuł:
Przegląd maszyn do pakowania wyrobów cukierniczych
(
Kaminska J.
)
artykuł:
Rywalizacja o tytuł mistrza Szwajcarii w Szkole Piekarskiej w Richemont
(
Stefanski S.
)
artykuł:
Z prac rady Konsultacyjnej branży piekarsko-ciastkarskiej
(
Chylek E.
)
artykuł:
Narada nad planem działania piekarstwa :Społem"
(
Gladkowski A.
)
artykuł:
Chleb formowy
(
Tkaczyk R.
)
artykuł:
Mechanizacja załadunku pieczywa wypiekanego w formach
artykuł:
Ocena mąki pszennej na podstawie wyników farinograficznych i konsystofraficznych
(
Szof A.
,
Zelazowska-Major Z.
)
artykuł:
Wyrównywanie niedoborów składników mineralnych
(
Wlodarczyk M.
,
Lachanski A.
)
artykuł:
Obieg surowców w dużej piekarni wg rozwiązania firmy "WP"
(
Czarnecki S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.