Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Nawozy i Nawożenie
Rocznik
2006
Tom
08
Numer
3[28]
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3[28]
artykuł:
Effect of variety, nitrogen rate and fertilizer type on the yield its structure and conopy architecture of malting barley
(
Gorski D.
,
Grzebisz W.
,
Gaj R.
)
artykuł:
Stability of quadmod model parameters for cultivars of malting spring barley
(
Pecio A.
)
artykuł:
Dry matter accumulation and remobilization during grain filling of malting barley in response to elemental sulphur application
(
Przygocka-Cyna K.
,
Grzebisz W.
)
artykuł:
Effect of variety, nitrogen rate and fertilizer type on accumulation of biomass by malting barley
(
Gorski D.
,
Grzebisz W.
,
Gaj R.
)
artykuł:
Yiels and technological quality of malting barley in response to elemental sulphur application
(
Przygocka-Cyna K.
,
Grzebisz W.
)
artykuł:
Nitrogen accumulation by barley plants and its economy during grain filling in response to elemental sulphur application
(
Przygocka-Cyna K.
,
Grzebisz W.
)
artykuł:
Effect of veriety, nitrogen rate and fertilizer type on mineral nitrogen balance in the field of malting barley
(
Gorski D.
,
Grzebisz W.
,
Gaj R.
)
artykuł:
Vertification of the universality of critical nitrogen diluation curve for spring malting barley cultivars
(
Pecio A.
)
artykuł:
Application of model quadmod for interpretation the results of experimentals with spring barley nitrogen fertilization
(
Fotyma E.
,
Fotyma M.
,
Filipiak K.
)
artykuł:
Effect of variety, nitrogen rate and fertilizer type on nitrogen menagement by plants of malting barley
(
Gorski D.
,
Grzebisz W.
,
Gaj R.
)
artykuł:
Sulphuraccumulation by barley plants and its economy during grain filling in response to elementar sulphur application
(
Przygocka-Cyna K.
,
Grzebisz W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.