Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1987
Tom
13
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Phytase activity in fermentative microflora of dough
(
Bartnik M.
,
Jakubczyk T.
,
Wrzeciono A.
)
artykuł:
Production and composition of oil from Candida curvata D
(
Leman J.
,
Bednarski W.
,
Tomasik J.
,
Borejszo Z.
)
artykuł:
Effect of potato starch modification on starch granules image in the electron microscope
(
Dluzewski M.
,
Dluzewski P.
,
Gromadka M.
)
artykuł:
Effect of selected methods of modifying of potato, wheat and maize starches on their physico-chemical properties
(
Dluzewski M.
,
Lada E.
,
Latkowska J.
,
Waczkowski W.
,
Zdanowicz D.
)
artykuł:
Specific activity of tissue peptidases in fermented sausages manufactured from hot meat
(
Pezacki W.
,
Pezacka E.
)
artykuł:
Chemical and sensory assessment of fermented pear distillates
(
Tuszynski T.
)
artykuł:
Attempts at shortening madeirization of fruit wines by the method of sherrization
(
Konieczna E.
,
Wzorek W.
,
Pikto-Pietkiewicz M.
,
Tobolska M.
)
artykuł:
Physical properties of triticale starch. Part I. Characteristic of starch pasting
(
Gambus H.
,
Fortuna T.
,
Nowotna A.
,
Palasinski M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.