PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2022 | 27 | 3 |

Tytuł artykułu

Nutritional properties of organic spelt wheats in different growth stages and the resulting flours

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

27

Numer

3

Opis fizyczny

p.645-662,fig.,ref.

Twórcy

  • Department of Agrotechnology and Agribusiness, Faculty of Agriculture and Forestry, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 8, 10-718 Olsztyn, Poland
autor
  • Department of Food Plant Chemistry and Processing, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
autor
  • Department of Agroecosystems and Horticulture, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
  • Department of Genetics, Plant Breeding and Bioresource Engineering, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-55b1d1b3-a281-448d-897d-ce11c5edfd23
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.