Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
1983
Tom
10
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Preventive effect of garlic on fat induced blood lipid and coagulation changes - an appraisal
(
Arora R. C.
,
Arora S.
,
Nigam P.
,
Nath K.
)
artykuł:
Wahania sezonowe w spożyciu tłuszczów w Polsce w latach siedemdziesiątych i w 1981 roku
(
Kowrygo B.
,
Rejman K.
)
artykuł:
Problem hormonalnych związków anabolicznych w higienie żywności pochodzenia zwierzęcego
(
Kafel S.
)
artykuł:
Cechy reologiczne i strukturalne zielonego groszku
(
Hoser A.
,
Dobrzycki J.
)
artykuł:
Influence of physical exercise on hypertriglyceridaemia exaggeration by fructose intake
(
Cybulska B.
)
artykuł:
LDL-chol calculation and LDL-apo B determination as measures of low density lipoprotein level
(
Nowicka G.
,
Szostak W. B.
,
Naruszewicz M.
,
Wisniewska B.
)
artykuł:
Postępy w leczeniu dietetycznym choroby wrzodowej
(
Marcinowska-Suchowierska E.
)
artykuł:
Wpływ gotowania niektórych warzyw i przetworów zbożowych na wartość równoważnika niacyny
(
Duda G.
,
Gertig H.
)
artykuł:
Czy wzbogacanie produktów spożywczych żelazem jest problemem krajowym?
(
Trzebska-Jeske I.
,
Kunachowicz H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.