Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Elementology
2018
|
23
|
3
|
Tytuł artykułu
Physicochemical, mechanical and sensory properties of long-ripened Polish and Italian cheeses and their content of selected minerals
Autorzy
Kedzierska-Matysek M.
,
Barlowska J.
,
Wolanciuk A.
,
Litwinczuk Z.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Elementology
Rocznik
2018
Tom
23
Numer
3
Opis fizyczny
p.985-998,fig.,ref.
Twórcy
autor
Kedzierska-Matysek M.
Department of Commodity Science and Processing of Raw Animal Materials, University of Life Sciences in Lublin, Akademicka 13, 20-950 Lublin, Poland
autor
Barlowska J.
Department of Commodity Science and Processing of Raw Animal Materials, University of Life Sciences in Lublin, Akademicka 13, 20-950 Lublin, Poland
autor
Wolanciuk A.
Department of Commodity Science and Processing of Raw Animal Materials, University of Life Sciences in Lublin, Akademicka 13, 20-950 Lublin, Poland
autor
Litwinczuk Z.
Institute of Animal Breeding and Biodiversity Conservation, University of Life Sciences in Lublin,Lublin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5601/jelem.2017.22.4.1452
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4353194b-413c-4710-a845-82c26f248fb3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.