Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1956
Tom
07
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Zmiany zawartości azotynu sodu w lodzie azotynowanym
(
Borowik J.
,
Ostrowski S.
)
artykuł:
Kilka uwag o związku z normami białek w odżywianiu człowieka
(
Masek J.
)
artykuł:
Synereza mleka kwaśnego i wpływ NaHCO3 na jej przebieg
(
Czajka J.
)
artykuł:
Wartość odżywcza konserw z zielonego groszku. Część I. Składniki energetyczne i mineralne
(
Hiszpanska T.
,
Zaleski J.
,
Rutczynska-Skonieczna E.
,
Chojnicka B.
,
Ardyn I.
)
artykuł:
Chemiczna metoda oznaczania kwasu nikotynowego w produktach spożywczych
(
Markuze Z.
)
artykuł:
Wartość odżywcza konserw z zielonego groszku. Część II. Zawartość niektórych witamin
(
Secomska B.
,
Dietl B.
,
Ksiezny S.
)
artykuł:
Chemizacja środowisk
(
Bernstein I.
)
artykuł:
Próba fosfatazowa dla mięsa i przetworów mięsnych
(
Wieckowska E.
,
Monikowski K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.