Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2015
|
59
|
08
|
Tytuł artykułu
Rodzaje i charakterystyka mąk wykorzystywanych do produkcji pieczywa bezglutenowego
Autorzy
Czerwinska D.
Warianty tytułu
EN
Sorts and characteristics of flours usin to gluten-free bakery products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
choroby czlowieka
celiakia
leczenie
dieta bezglutenowa
pieczywo bezglutenowe
maka
asortyment
skrobia
wartosc odzywcza
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2015
Tom
59
Numer
08
Opis fizyczny
s.22-23,tab.
Twórcy
autor
Czerwinska D.
Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-398822ca-f22e-4add-a328-f810d09f163d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.