Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
1983
Tom
10
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wpływ kryzysu żywnościowego na sposób żywienia się mężczyzn pracujących w warszawskich zakładach pracy. Cz.II. Zmiany w spożyciu produktów
(
Radzanowska J.
,
Kulesza W.
,
Rywik S.
,
Chwojnowska Z.
,
Waskiewicz A.
)
artykuł:
Normy żywienia Instytutu Żywności i Żywienia zaktualizowane w 1980 roku
(
Szczygiel A.
,
Bulhak-Jachymczyk B.
,
Nowicka L.
,
Szostak W. B.
)
artykuł:
Effect of increased proportion of soy protein in diet on the development and on nitrogen metabolism in laboratory rats
(
Czarnowska-Misztal E.
,
Kunachowicz H.
,
Klys W.
)
artykuł:
Wpływ kryzysu żywnościowego na sposób żywienia się mężczyzn pracujących w warszawskich zakładach pracy. CZ.I. Ocena wartości energetycznej i odżywczej dziennej racji pokarmowej
(
Waskiewicz A.
,
Chwojnowska Z.
,
Rywik S.
,
Kulesza W.
,
Radzanowska J.
)
artykuł:
Związek poziomu hemoglobiny ze sposobem żywienia się kobiet
(
Krischner H.
,
Narojek L.
,
Szewczyński J.
,
Woroszylska J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.