Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1981
Tom
35
Numer
04-05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04-05
artykuł:
Gastronomia w woj. zamojskim
artykuł:
Wyniki XVII Konkursu "Srebrnej Patelni" IMT "Światowid" za rok 1980
artykuł:
Zwyczaje żywieniowe oraz sztuka kulinarna starożytnych Greków
(
Zabielska H.
)
artykuł:
Działalność zakładu doświadczanego mrożonej żywności w świetle potrzeb przemysłu gastronomicznego
(
Bialasiewicz J.
,
Zwolanski M.
)
artykuł:
Złożenia koncepcyjne baru rybnego szybkiej obsługi
(
Stolowicz B.
)
artykuł:
Gastronomia spółdzielczości rolniczej w 1981 roku
(
Owczarek W.
)
artykuł:
Rola gastronomii w kompleksie gospodarki żywnościowej i turystycznej na tle uwarunkowań społeczno-gospodarczych lat siedemdziesiątych w Polsce
(
Sala J.
)
artykuł:
Obróbka technologiczna nasion soi przeznaczonych do produkcji potraw (I)
(
Swiderski F.
,
Paraska W.
,
Bytnerowicz B.
)
artykuł:
Receptury na potrawy bezmięsne dla placówek gastronomicznych sieci otwartej i zamkniętej
(
Kucharczyk J.
,
Pardo B.
,
Szprynger Z.
,
Czesnakowicz K.
,
Minor J.
)
artykuł:
Przyczynek do poprawy gastronomii
(
Szpunar M.
)
artykuł:
Mąka z pszenżyta nowy surowiec dla technologii kulinarnej
(
Sonta L.
)
artykuł:
Stopień zaopatrzenia w maszyny gastronomii wiejskiej makroregionu lubelskiego
(
Czemiel A.
,
Szmit M.
)
artykuł:
Z wizytą w warszawskim "Zodiaku"
(
Szarejko A.
)
artykuł:
Zasady i organizacja żywienia dzieci szkolnych w NRD
(
Pordab Z.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.