Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1988
Tom
42
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Niektóre zagadnienia związane z zapromieniowaniem żywności
artykuł:
Wyniki radioznacznikowych badań ruchu koagulatu białkowego w instalacji do ciągłej produkcji kazeiny
(
Groman A.
,
Iller E.
,
Masiak A.
)
artykuł:
Rola środków powierzchniowo czynnych w utrzymaniu czystości zakładów przemysłu żywnościowego
(
Medrzycka K. B.
)
artykuł:
Mykotoksyny w żywności i pasztetach
(
Szczebiotko K.
,
Golinski P.
,
Wiewiorowska M.
,
Grabarkiewicz-Szczesna J.
)
artykuł:
Sposób przedłużania trwałości zakwasów piekarskich na czas dni wolnych od pracy
(
Staszewska E.
,
Banecki H.
,
Janik M.
)
artykuł:
Wpływ obróbki na teksturę gotowanego mięsa kalmarów
(
Kolodziejska I.
,
Szyszko H.
,
Sikorski Z.
)
artykuł:
Intensyfikacja oczyszczania ścieków z topialni tłuszczów technicznych
(
Manczak M.
,
Balbierz M.
,
Szetela M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.