Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2016
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Zarządzanie bezpieczeństwem informacji
(
Mierzejewska S.
)
artykuł:
XVII Międzynarodowa Konferencja Naukowo-Techniczna: Budowa i Eksploatacja Maszyn Przemysłu Spożywczego BEMS 2016
(
Obidzinski S.
)
artykuł:
Rozprawa - suita - o projektowaniu
(
Diakun J.
)
artykuł:
Nowości normalizacyjne z 2016 roku
(
Szczepanska K.
)
artykuł:
Ocena zawartości związków fenolowych i aktywności wody w wybranych warzywach poddanych suszeniu
(
Kowczyk-Sadowy M.
,
Obidzinski S.
,
Joka M.
,
Pirkut J.
)
artykuł:
Innowacje w akwakulturze zapewniające zdrową produkcję ryb
(
Borowski P. F.
,
Zalewski W.
)
artykuł:
Wpływ składu mieszanki chlebowej z użyciem ekstraktu z zielonej herbaty na ocenę punktową pieczywa pszennego
(
Mierzejewska S.
,
Bac A.
,
Kopec A.
)
artykuł:
Targi Polagra Food 2016
(
Swiderska K.
)
artykuł:
Parametry fizykochemiczne brzeczek piwnychwytworzonych z dodatkiem niesłodowanego jęczmienia i owsa
(
Sterczynska M.
,
Przygudzka A.
,
Piepiorka-Stepuk J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.