Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1990
Tom
34
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Problemy jakościowe piwa z punktu widzenia mikrobiologii
(
Komornicki J.
)
artykuł:
Nowe opakowania szklane z zamknięciem z aluminium do pakowania konserw
(
Dubetowska T.
)
artykuł:
Dalszy postęp w krajowej technologii kiszenia warzyw
(
Krajewski A.
)
artykuł:
Problemy surowcowe przemysłu biotechnologicznego
(
Golebiewski T.
)
artykuł:
Spożycie mrożonych owoców i warzyw w kraju i możliwości eksportowe
(
Kaminski W.
)
artykuł:
Ocena ziemniaka jako surowca w przetwórstwie spożywczym
(
Grzesinska W. Z.
)
artykuł:
Szybka metoda oznaczania ekstraktu w słodzie
(
Kaim M.
,
Baranowski K.
)
artykuł:
Ograniczenie zastosowania freonu i jego pochodnych w przymyśle oraz w urządzeniach chłodniczych
(
Baranowski K.
)
artykuł:
Próby oczyszczenia i wykorzystania drożdży gorzelniczych w piekarnictwie
(
Sobczak E.
,
Monikowski M.
,
Haberowa H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.