Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2019
Tom
---
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Novel Foods - nowa żywność w UE oraz możliwości jej zastosowania w przemyśle mięsnym
(
Nowak D.
,
Goslinski M.
)
artykuł:
Rodzaje środków transportu w zakładach mięsnych
(
Sobczak P.
,
Zukiewicz-Sobczak W.
)
artykuł:
Jakościowe dylematy konsumenta w sprzedaży detalicznej mięsa i jego przetworów
(
Olszewski A.
)
artykuł:
Oddziaływanie określonych czynników na parametr produkcji dodanej
(
Winiarski M.
)
artykuł:
Polskie drobiarstwo w obliczu międzynarodowych wyzwań
artykuł:
Jak nazwać produkt mięsny
(
Zielinski R.
)
artykuł:
Walory surowca mięsnego pozyskiwanego od jeleniowatych
(
Zin M.
,
Mroczek J. R.
,
Mroczek K.
)
artykuł:
Wpływ bliskości siłowni wiatrowej na skład chemiczny mięsa gęsi
(
Marc-Pienkowska J.
,
Borowski S.
)
artykuł:
Logistyka procesu produkcji w zakładach mięsnych
(
Rokicki T.
)
artykuł:
Kalifornijski Zinfandel. Poradnik winny
(
winny maniak
)
artykuł:
4 fakty o drobiu, które powinien znać każdy konsument
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.