Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2009
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Nowe rozwiązania zwiększają wydajność
artykuł:
Nietypowe wkładki do farszów kiełbasianych
artykuł:
XXX Jubileuszowe Dni Przemysłu Mięsnego
(
Szymanski P.
)
artykuł:
Makton konsoliduje segment handlowo-usługowy PKM DUDA
artykuł:
Samoistne zaciśnięcie się tętnicy szyjnej bydła i bawołów wodnych podczas uboju rytualnego
artykuł:
Anuga FoodTec 2009 w Kolonii
artykuł:
Jeden partner, wiele możliwości
artykuł:
Nowe pojęcia związane z technologią przeszkodową
artykuł:
Racjonalizacja zużycia energii przez instalację chłodniczą w dużej przetwórni mięsnej
artykuł:
Kontrola pochodzenia: od analizy procesów do zastosowania w praktyce
(
Krzywonski A.
,
Schalk H.
)
artykuł:
FleiFood – nowa impreza targowa w Lipsku
artykuł:
Nowe produkty Zakładów Mięsnych „Pekpol Ostrołęka”
artykuł:
XXX Jubileuszowy konkurs „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym” Jesień 2008
(
Szymanski P.
)
artykuł:
Szybkie suszenie kiełbas surowo dojrzewających
artykuł:
Struktura podobna do mięsa
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.