Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2008
|
11
|
1[156]
|
Tytuł artykułu
Water in staling process and methods of measurement in frozen yeast cakes
Autorzy
Skotnicka M.
,
Palich P.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Woda w procesie czerstwienia w mrożonych wyrobach z ciasta drożdżowego
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
water content
staling process
measurement method
frozen food
yeast cake
food product
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2008
Tom
11
Numer
1[156]
Opis fizyczny
p.203-212,fig.,ref.
Twórcy
autor
Skotnicka M.
Department of Organization of Tourist and Hotel Services, Maritime Academy, Morska 83, 81-225 Gdynia, Poland
autor
Palich P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-fe1db97f-e13b-45ca-8489-f78bc5a3d3dc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.