Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
2004
|
72
|
2
|
Tytuł artykułu
Cechy jakościowe polędwicy i szynki określane poubojowo u tuczników po podaniu prolaktyny przed ubojem
Autorzy
Zak G.
,
Orzechowska B.
,
Tyra M.
,
Migdal W.
Warianty tytułu
EN
Quality traits of tenderloin and ham determined postmortem in fattening pigs treated with prolactin prior to sloughter
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
trzoda chlewna
tuczniki
obrot przedubojowy
stresy
prolaktyna
Biolactin
podawanie domiesniowe
mieso wieprzowe
poledwica
szynka
jakosc
odczyn miesa
przewodnosc elektryczna
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
2004
Tom
72
Numer
2
Opis fizyczny
s.203-208,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zak G.
Dział Genetyki i Hodowli Zwierząt, Instytut Zootechniki w Krakowie, ul.Krakowska 1, 32-083 Balice
autor
Orzechowska B.
autor
Tyra M.
autor
Migdal W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-fc28bd50-2885-4ebd-b327-70cf5a42e614
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.