Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
2001
|
57
|
Tytuł artykułu
Wpływ postępowania przedubojowego na wybrane cechy tuszek i mięsa kurcząt brojlerów
Autorzy
Gardzielewska J.
,
Jakubowska M.
,
Karamucki T.
,
Buryta B.
,
Otolinska A.
,
Rybarczyk A.
Warianty tytułu
EN
Effect of the pre-slaughter procedure on traits of carcass and meat in broiler chicken
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
drob
brojlery kurze
postepowanie przedubojowe
glodzenie
pozbawienie wody
tuszki drobiowe
mieso drobiowe
jakosc
wydajnosc rzezna
masa ciala
masa watroby
masa tuszki
wlasciwosci fizykochemiczne
odczyn miesa
zawartosc suchej masy
jasnosc barwy
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
2001
Tom
57
Opis fizyczny
s.487-493,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gardzielewska J.
Katedra Oceny Produktów Zwierzęcych, Akademia Rolnicza w Szczecinie, Szczecin
autor
Jakubowska M.
autor
Karamucki T.
autor
Buryta B.
autor
Otolinska A.
autor
Rybarczyk A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-fb266355-11a9-48fc-8597-f718c09a71da
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.