Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2007
Tom
---
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Controlling jako narzędzie sterowania
artykuł:
Marki na rynku serków twarożkowych i do smarowania
(
Gorska-Warsewicz H.
)
artykuł:
Rynek serów i perspektywy jego rozwoju
(
Seremak-Bulge J.
)
artykuł:
Polski handel zagraniczny produktami mleczarskimi
(
Nitecka E.
)
artykuł:
Mleczarstwo województwa łódzkiego
(
Seremak-Bulge J.
)
artykuł:
Wartość rynkowa największych firm sektora mleczarskiego
(
Stulich R.
)
artykuł:
Marketing logistyczny czy logistyka marketingowa?
(
Krajewski K.
)
artykuł:
Wynajem zamiast kupna. Jaką alternatywą są w przemyśle kotłownie kontenerowe
(
Smolinski M.
)
artykuł:
Staphylococcus aureus i enterotoksyny gronkowcowe - zagrożenie dla bezpieczeństwa żywności
(
Nowak A.
,
Piotrowska M.
)
artykuł:
REKARTON czyli system recyklingu kartonów
(
AC
)
artykuł:
Czas na korporacyjny system myślenia
(
ac
)
artykuł:
ANHYDRO w światowej czołówce dostawców urządzeń dla przemysłu mleczarskiego
artykuł:
Finansowanie inwestycji ekonomicznych
(
Wieczorkiewicz R.
)
artykuł:
Redukcja kosztów zbioru mleka, czyli jak być bardziej konkurencyjnym na mleczarskim rynku
(
Gazdecki M.
)
artykuł:
Znaczenie bakterii probiotycznych w produktach mlecznych na przykładzie gatunku Lactobacillus rhamnosus GG
(
Glabska D.
,
Guzek D.
)
artykuł:
Preferencje konsumentów w zakresie spożywania podstawowych przetworów mlecznych - studium porównawcze okresu 1995-2005
(
Mac J.
,
Pompa-Roborzyński M.
,
Swida J.
,
Bragiel P.
)
artykuł:
Dobra perspektywiczna decyzja
(
Malecki P.
,
Miller M.
)
artykuł:
Nie znakujesz, nie produkujesz
(
Glogowska A.
)
artykuł:
Parada Krów dotarła do Kopenhagi
(
ac
)
artykuł:
Nowa jakość - EXE-21
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.