Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
2011
Tom
62
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Zawartość energii i wybranych składników w racjach pokarmowych przedszkoli z rejonu warszawskiego
(
Frackiewicz J.
,
Ring–Andrzejczuk K.
,
Gronowska–Senger A.
)
artykuł:
Zawartość wybranych witamin w racjach pokarmowych przedszkoli na terenie Warszawy i okolic
(
Gornicka M.
,
Frackiewicz J.
,
Trela I.
)
artykuł:
Zastosowanie metody QuEChERS w połączeniu z chromatografią gazową z detektorem wychwytu elektronów (GC-ECD) w analizie pozostałości pestycydów w żywności
(
Snopczynski T.
,
Strucinski P.
,
Goralczyk K.
,
Czaja K.
,
Hernik A.
,
Korcz W.
,
Kucharska A.
,
Ludwicki J. K.
)
artykuł:
Produkty wzbogacone jako potencjalne źródło kwasu foliowego w żywieniu człowieka
(
Sicinska E.
,
Pelc A.
)
artykuł:
The effect of cultivation intensity on mineral content in grain, flakes and bran of winter wheat (Triticum aestivum L.) - preliminary study
(
Pieczynska J.
,
Prescha A.
,
Weber R.
,
Biernat J.
,
Grajeta H.
)
artykuł:
Ocena wpływu sposobu żywienia na możliwość oddania krwi przez krwiodawców wielokrotnych
(
Sadowska J.
,
Sacharczuk O.
)
artykuł:
Badanie zawartości niklu i chromu w suplementach diety wspomagających odchudzanie
(
Bloniarz J.
,
Zareba S.
)
artykuł:
Szacowanie ryzyka dla łącznego narażenia na pozostałość pestycydów w żywności
(
Kostka G.
,
Urbanek-Olejnik K.
,
Liszewska M.
)
artykuł:
Wszechobecne związki perfluorowane
(
Kucharska A.
,
Goralczyk K.
,
Czaja K.
,
Strucinski P.
,
Hernik A.
,
Korcz W.
,
Snopczynski T.
,
Ludwicki J. K.
)
artykuł:
Badania kwasów humusowych w preparatach leczniczych i kosmetycznych produkowanych z użyciem borowin
(
Drobnik M.
,
Latour T.
)
artykuł:
Prawidłowa dieta w cukrzycy typu II jako forma rehabilitacji chorych
(
Medrela–Kuder E.
)
artykuł:
Ocena spożycia kwasów tłuszczowych i cholesterolu w wybranej grupie studentów
(
Wawrzyniak A.
,
Hamulka J.
,
Raczkowska A.
,
Gornicka M.
)
artykuł:
Wapń, magnez, żelazo i cynk w wodzie pitnej a stan odżywienia tymi pierwiastkami osób starszych z rejonu warszawskiego
(
Madej D.
,
Kaluza J.
,
Antonik A.
,
Brzozowska A.
,
Roszkowski W.
)
artykuł:
Ocena sposobu żywienia studentów Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku o zróżnicowanym stopniu odżywienia
(
Stefanska E.
,
Ostrowska L.
,
Sajewicz J.
)
artykuł:
Przydatność oleju lnianego w ograniczaniu zaburzeń metabolicznych indukowanych dietą
(
Jurgonski A.
,
Juskiewicz J.
,
Zdunczyk P.
)
artykuł:
The content of trace elements in the diet of adolescents in Warsaw
(
Dybkowska E.
,
Swiderski F.
,
Waszkiewicz-Robak B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.