Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2009
Tom
16
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Właściwości miofibryli sonifikowanego mięsa wieprzowego o obniżonej jakości
(
Latoch A.
)
artykuł:
Wpływ stężenia roztworu, temperatury i czasu procesu na odwadnianie osmotyczne jabłek
(
Kowalska H.
)
artykuł:
Zmiany aktywności przeciwrodnikowej i zawartości polifenoli w suszu jabłkowym uzyskanym przy wykorzystaniu promieniowania podczerwonego
(
Rzaca M.
,
Witrowa-Rajchert D.
)
artykuł:
Wybrane właściwości suszonych konwekcyjnie jabłek wstępnie odwadnianych osmotycznie w warunkach zmiennego ciśnienia
(
Janowicz M.
,
Sredzinska K.
)
artykuł:
Metody skriningu bakteriocynogennych bakterii fermentacji mlekowej
(
Sip A.
,
Krasowska M.
,
Wieckowicz M.
,
Grajek W.
)
artykuł:
Wpływ rodzaju i stężenia substancji osmotycznej na przebieg odwadniania osmotycznego dyni
(
Pekoslawska A.
,
Lenart A.
)
artykuł:
Kontrola wzrostu kryształów w lodach spożywczych
(
Kaminska A.
,
Gaukel V.
)
artykuł:
Właściwości reologiczne aglomerowanej żywności w proszku dla dzieci
(
Szulc A.
,
Lenart A.
)
artykuł:
Termokinetyczna analiza tłuszczu z kukurydzy z wykorzystaniem różnicowej kalorymetrii skaningowej
(
Ostrowska-Ligeza E.
,
Wirkowska M.
,
Kowalski B.
)
artykuł:
Charakterystyka suszenia konwekcyjno-mikrofalowego spienionego przecieru jabłkowego
(
Jakubczyk E.
)
artykuł:
Występowanie WWA w preparatach do początkowego i dalszego żywienia niemowląt oraz w żywności dla małych dzieci w odniesieniu do wymagań prawa żywnościowego Unii Europejskiej
(
Ciecierska M.
,
Obiedzinski M.
)
artykuł:
Wpływ dodatków napojów alkoholowych na proces zamrażania sorbetów owocowych
(
Kozlowicz K.
,
Kluza F.
)
artykuł:
Kinetyka wzrostu biomasy oraz biosyntezy enzymów amylolitycznych przez drożdże Saccharomycopsis fibuligera podczas hodowli w bioreaktorze
(
Nowak D.
,
Nowak A.
)
artykuł:
Problematyka żywnościowa w ustawodawstwie polskim i unijnym
(
Morkis G.
)
artykuł:
Prof. dr hab. Henryk Gąsiorowski 1922-2009
(
Michniewicz J.
,
Obuchowski W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.