Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2009
|
63
|
02
|
Tytuł artykułu
Biorąc na cel konsumentów. Wiedza z pierwszej ręki siłą napędową innowacji
Autorzy
McIntosh H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
konsumenci
nawyki zywieniowe
badania konsumenckie
badania rynku
wiedza zywieniowa
producenci
konkurencja
popyt
zakup
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2009
Tom
63
Numer
02
Opis fizyczny
s.30-31,fot.
Twórcy
autor
McIntosh H.
National Starch Food Innovation
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-efd13e51-1331-49ff-957e-60324366c61f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.