Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement
2003
|
17
|
2
|
Tytuł artykułu
Wpływ temperatury i czasu przechowywania jaj spożywczych na ich jakość
Autorzy
Calik J.
,
Poltowicz K.
,
Wezyk S.
Warianty tytułu
EN
Effect of temperature and storage time of table eggs on their quality
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
drobiarstwo
kury Hy-Line White
kury Hy-Line Brown
jaja
jaja spozywcze
przechowywanie
jakosc
warunki przechowywania
czas przechowywania
temperatura przechowywania
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement
Rocznik
2003
Tom
17
Numer
2
Opis fizyczny
s.703-706,tab.
Twórcy
autor
Calik J.
Zakład Hodowli i Produkcji Drobiu, Instytut Zootechniki, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
Poltowicz K.
autor
Wezyk S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-ebe5f09a-3b52-4c2a-88ad-c1b577999c4a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.