PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2003 | 17 | 2 |

Tytuł artykułu

Wpływ temperatury i czasu przechowywania jaj spożywczych na ich jakość

Warianty tytułu

EN
Effect of temperature and storage time of table eggs on their quality

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

17

Numer

2

Opis fizyczny

s.703-706,tab.

Twórcy

autor
  • Zakład Hodowli i Produkcji Drobiu, Instytut Zootechniki, 32-083 Balice k.Krakowa
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-ebe5f09a-3b52-4c2a-88ad-c1b577999c4a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.