Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
2007
|
10
|
4
|
Tytuł artykułu
Meat in human nutrition
Autorzy
Borowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
cholesterol
consumption
Creutzfeldt-Jacob disease
cultural aspect
disease dangerous
human diet
human nutrition
meat
meat product
nutrition
religious aspect
tradition
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2007
Tom
10
Numer
4
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl/volume10/issue4/art-02.pdf
Twórcy
autor
Borowski J.
Department of Human Nutrition, Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Plac Cieszynski 1, 10-726 Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-e95d614d-5bde-487c-b4b2-f7be9caabaa2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.