Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia
2002
|
01
|
1-2
|
Tytuł artykułu
Modyfikacja warunków zacierania słodów o nadmiernym rozluźnieniu białkowym
Autorzy
Foszczynska B.
,
Dziuba E.
Warianty tytułu
EN
Modification of mashing programme for highly proteolytic modified malts
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
slodowanie
kultury starterowe
Geotrichum candidum
slod
ekstrakty slodowe
lepkosc
filtracja
zacieranie
jeczmien
brzeczka
EN
malting
starter culture
Geotrichum candidum
malt
malt extract
viscosity
filtration
mashing
barley
wort
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia
Rocznik
2002
Tom
01
Numer
1-2
Opis fizyczny
s.29-36,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Foszczynska B.
Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, ul. C.K. Norwida 25, 50-375 Wrocław
autor
Dziuba E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-e76d6543-8e3d-4e08-9f7f-ae2dadad0f7e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.