Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2008
|
60
|
08
|
Tytuł artykułu
Wpływ zamiany tłuszczu błonnikiem na cechy sensoryczne wędlin drobno rozdrobnionych
Autorzy
Szczepaniak B.
,
Piotrowska E.
,
Dolata W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przemysl miesny
przetworstwo miesa
wedliny drobnorozdrobnione
kielbasa parowkowa
tluszcz
zamienniki tluszczu
blonnik ziemniaczany
otreby
badania jakosciowe
cechy sensoryczne
popyt
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2008
Tom
60
Numer
08
Opis fizyczny
s.28-32,rys.,tab.
Twórcy
autor
Szczepaniak B.
autor
Piotrowska E.
autor
Dolata W.
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-e659f57b-a876-4902-b2b6-33a27b82c477
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.