Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biotechnologia
1998
|
1
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie wysokiego ciśnienia w technologii żywności i medycynie
Autorzy
Wandel A.
,
Gensler I.
,
Porowski S.
,
Jurczak J.
,
Barciszewski J.
Warianty tytułu
EN
Application of high pressure in food technology and medicine
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
inaktywacja
kwasy nukleinowe
medycyna
mikroorganizmy
rybosomy
sterylizacja
technologia zywnosci
utrwalanie zywnosci
wysokie cisnienia
bialko
produkty spozywcze
trwalosc przechowalnicza
komorki
blony biologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Biotechnologia
Rocznik
1998
Numer
1
Opis fizyczny
s.199-211,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wandel A.
autor
Gensler I.
autor
Porowski S.
autor
Jurczak J.
autor
Barciszewski J.
Instytut Chemii Bioorganicznej, Polska Akademia Nauk, ul.Noskowskiego 12/14, 60-704 Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-e63cfc2c-bda8-401c-8618-610c64cdef50
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.