Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2008
|
12
|
3[163]
|
Tytuł artykułu
Wpływ obróbki enzymatycznej na przebieg suszenia konwekcyjnego i właściwości rekonstytucyjne suszu z dyni, marchwi i jabłek
Autorzy
Konopacka D.
,
Plocharski W.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
The effect of enzymaztic treatment on convective drying kinetics and rehydration properties of dried pumpkin, carrot and apples
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2008
Tom
12
Numer
3[163]
Opis fizyczny
s.699-711,rys.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Konopacka D.
Instytut Sadownictwa i Kwiaciarstwa, ul.Pomologiczna 18, 96-100 Skierniewice
autor
Plocharski W.
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-e3c43d64-270b-48c8-b526-90edb1e28d4b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.