Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nowości Warzywnicze
2010
|
51
|
Tytuł artykułu
Składniki prozdrowotne w warzywach kapustowatych
Autorzy
Sikorska-Zimny K.
Warianty tytułu
EN
Health promoting constituents of Brassica vegetables
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
warzywa
warzywa kapustne
skladniki prozdrowotne
witaminy
makroelementy
mikroelementy
glukozynolany
flawonoidy
karotenoidy
zdrowie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Nowości Warzywnicze
Rocznik
2010
Tom
51
Opis fizyczny
s.51-63,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Sikorska-Zimny K.
Instytut Warzywnictwa im. Emila Chroboczka w Skierniewicach, Skierniewice
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-dbf35f13-5aef-4b36-8ea0-31a424aefddc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.