PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 01 |

Tytuł artykułu

Kształtowanie jakości mięsa i produktów mięsnych. Relacja z seminarium w PWSIiP w Łomży

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Numer

01

Opis fizyczny

s.61,fot.

Twórcy

autor
  • Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży, Łomża

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.dl-catalog-db6d35e6-f8d9-4fa5-a1c2-6b20c17e597e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.