Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
2011
|
01
|
Tytuł artykułu
Kształtowanie jakości mięsa i produktów mięsnych. Relacja z seminarium w PWSIiP w Łomży
Autorzy
Jakubczak A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Lomza konferencja
konferencje
mieso
przetwory miesne
jakosc
ksztaltowanie jakosci
zdrowie czlowieka
konsumenci
bezpieczenstwo zywnosci
lancuchy zywnosciowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2011
Numer
01
Opis fizyczny
s.61,fot.
Twórcy
autor
Jakubczak A.
Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży, Łomża
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-db6d35e6-f8d9-4fa5-a1c2-6b20c17e597e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.