Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2011
Tom
65
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Wracajmy do korzeni. Specyfika polskiej kuchni regionalnej
(
Czarniecka-Skubina E.
)
artykuł:
Smakowite źródło zdrowia. Charakterystyka i wartości odżywcze soków owocowych i warzywnych
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Rarytasy z domowego ptactwa. Międzyszkolny konkurs kulinarny
(
Stelmasinska M.
)
artykuł:
Klasyka niekoniecznie dobra. Innowacyjne podejście do planu HACCP
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Wina z kraju samby. Pierwsza w Polsce prezentacja win brazylijskich
(
winny maniak
)
artykuł:
Pragnienia podniebienia. Tradycyjna kuchnia
(
A.W.
)
artykuł:
Rola poczty w świecie gastronomii. Paszport kulinarny - przysmaki na znaczkach
(
Serwatowski W.
)
artykuł:
Wielkie grillowanie. Grille i griddle - rodzaje i charakterystyka
(
Grzesinska W.
)
artykuł:
Szlachetna kolekcja
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.