Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2011
Tom
65
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Dziedzictwo kulinarne. Spór o tytuł najlepszej gastronomii swiata zakończony?
(
Serwatowski W.
)
artykuł:
Wygoda na deser. Bogata oferta słodkości w proszku
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Smak oryginalnego kebaba. Maho - bogactwo tureckiej kuchni
(
Kucia M.
)
artykuł:
Proekologicznie w hotelarstwie i gastronomii hotelowej (I) Wypoczynek w zgodzie z naturą
(
Czarniecka-Skubina E.
)
artykuł:
Bezpieczne metody. Zamiennik HACCP w opiece nad osobami starszymi, chorymi i dziećmi; uzupełnienia do Modelu Salfordzkiego
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Zdrowie zamkniete w butelce. Rodzaje i właściwości olejów
(
Zbikowska A.
)
artykuł:
Ekspresowe zaparzanie. Ekspresy do kawy
(
Grzesinska W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.