Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biotechnologia
2002
|
4
|
Tytuł artykułu
Biotechnologia w gospodarce żywnościowej Polski - stan obecny i perspektywy
Autorzy
Grajek W.
Warianty tytułu
EN
Biotechnology in Polish food science - achievements and perspectives
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
gospodarka zywnosciowa
Polska
zywnosc transgeniczna
biotechnologia zywnosci
rosliny transgeniczne
zwierzeta transgeniczne
gorzelnictwo
browarnictwo
drozdzownictwo
kwasy organiczne
mleczarstwo
piekarstwo
przemysl miesny
przemysl skrobiowy
przemysl owocowo-warzywny
preparaty enzymatyczne
bezpieczenstwo konsumentow
agrobiotechnologia
perspektywy
stan obecny
enzymy
mikroorganizmy
Wydawca
-
Czasopismo
Biotechnologia
Rocznik
2002
Numer
4
Opis fizyczny
s.41-55
Twórcy
autor
Grajek W.
Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności, Akademia Rolnicza im.Augusta Cieszkowskiego, ul.Wojska Polskiego 48, 60-627 Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.dl-catalog-d6a7ca6b-442b-4a43-9ca5-7e7b17d4491c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.